facebook

Zelfvertrouwen Respect  Weerbaarheid  Zelfverdediging

Tang Soo Do voor:

Zelfverdediging

Zelfvertrouwen

Weerbaarheid

Respect

KOREAANS KARATE

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn.

Bauke Dijkstra, 4e Dan Master

Marja Dijkstra, 4e Dan Master

altijd 2 lessen gratis

sporteninharlingen

sportenmet.frl

  Logo Jeugdfonds Sport

Uitreiking Master band Bauke Dijkstra

NEUFARN - Afgelopen zaterdag werd in Neufarn, Duitsland de 15e editie van de Europese Kampioenschappen Tang Soo Do gehouden. Er waren ruim 450 deelnemers uit heel Europa. Dit evenement werd georganiseerd door Master Klaus Trogemann, 6e dan. Aanwezig waren de Grootmeester R. Beaudoin, 8e dan uit Amerika, uit Engeland de Europese vertegenwoordiger Master M. Khan, en Master J. Godwin en Master R. Robinson uit Amerika , allen 6e dan.

Om negen uur begon de opening met de binnenkomst van Grootmeester R. Beaudoin, onder begeleiding van een korps. Hierna speelde het korps vervolgens het volkslied van Amerika, het volkslied van Duitsland en het bondslied van de World Tang Soo Do Association.

Hierna volgde de presentatie van nieuwe Masters 4e dan. In totaal kregen 12 nieuwe Masters hun Masterband, 1 uit Zweden, 8 uit Engeland en 3 uit Nederland. Hoofdinstructeur Bauke Dijkstra van Tang Soo Do School Jip Kye Sohn mocht ook de Master-band in ontvangst nemen, onder toezicht van zijn echtgenote Marja Dijkstra, 4e dan, zoon Jeroen Dijkstra, 2e dan en dochter Marijke Dijkstra, 3e dan.

Master Bauke Dijkstra traint al ruim 24 jaar Tang Soo Do. Hij geeft samen met Marja Dijkstra sinds 2001 les in de Koreaanse verdediging kunst Tang Soo Do. Samen hebben ze al vele internationale toernooien bezocht, en verschillende internationale seminars gevolgd om te voldoen aan de eisen die de World Tang Soo Do Association heeft om Master te worden. 

Na de presentatie begonnen de wedstrijden. Marijke Dijkstra behaald met een mes loopvorm een verdiende 3e plaats. Marijke is sinds december 2012 3e dan, en kwam uit in een bijzonder moeilijke poule. Jeroen Dijkstra liet een bijzonder mooie zwaardloopvorm zien, maar behaalde net niet een prijs. Hij kreeg na afloop van de jury een compliment voor zijn prestatie. Al met al voor beide een super prestatie.
Uitreiking Master band - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Foto Jip Kye Sohn

Zoeken

Lessen door erkende

Instructeurs

Master Bauke Dijkstra

Master Marja Dijkstra

Ingeschreven bij de KvK onder nummer:  01154930

 

Koreaans Karate

Tang Soo Do

Vind ons ook op:

facebook 

Sport in harlingen

Sporten met...

Op Google.