facebook

Zelfvertrouwen Respect  Weerbaarheid  Zelfverdediging

Tang Soo Do voor:

Zelfverdediging

Zelfvertrouwen

Weerbaarheid

Respect

KOREAANS KARATE

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn.

Bauke Dijkstra, 4e Dan Master

Marja Dijkstra, 4e Dan Master

sporteninharlingen

sportenmet.frl

  Logo Jeugdfonds Sport

Doe mee sport is oke

Om kinderen aan het sporten te krijgen, heeft de Gemeente Harlingen een sportstimuleringsproject “Doe mee, sport is oké”. Volgend jaar wordt dit alweer voor de 4e keer georganiseerd. Jaarlijks wordt er een boekje uitgegeven dat de kinderen krijgen, waar de kennismakingslessen in staan van de sportaanbieder.

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn doet al vanaf het begin hieraan mee. Ook in januari hebben wij weer een leuk aanbod voor de jeugd, maar ook volwassenen kunnen bij ons terecht. Kijk hiervoor even op onze website.
Naast een korte omschrijving van de sport, staat het aanbod van de kennismakingslessen er ook. Dit jaar heeft de sportclub de gelegenheid gekregen om één van zijn jeugdleden aan het woord te laten waarbij hij/zij iets mag vertellen over de sport en over de sportclub. Dit om de sport en de sportclub te promoten.

Wij van Jip Kye Sohn vonden dit een geweldig goed idee, en hebben daarom onder de jeugdleden een prijsvraag uitgeschreven.

“WIE SCHRIJFT DE MOOISTE RECENSIE OVER ONS EN OVER TANG SOO DO!”

Verschillende jeugdleden van Tang Soo Do School Jip Kye Sohn hebben hieraan meegedaan en zij hebben het de jury behoorlijk moeilijk gemaakt. De Jury bestond uit Ria Rieken, Jeroen, Marijke, Marja en Bauke Dijkstra. Afgelopen donderdagavond was hiervan, tijdens de les, de prijsuitreiking.

De winnaar van het stukje is Jacob van der Pol. Hij vertelt wat Tang Soo Do voor hem betekend. Naast dat het stukje van Jacob in het boekje komt te staan van “Doe mee, sport is oké” heeft hij een breekplankje gewonnen. De overige deelnemers kregen allemaal een troostprijs. Het winnende stukje is lezen in het boekje en staat NU op onze website. Lees hier de winnende inzending en de overige recensie: Verzamel alle stukjes prijsvraag, Doe mee Sport is OKE

  

Foto Jip Kye Sohn

Zoeken

Lessen door erkende

Instructeurs

Master Bauke Dijkstra

Master Marja Dijkstra

Ingeschreven bij de KvK onder nummer:  01154930

 

Koreaans Karate

Tang Soo Do

Vind ons ook op:

facebook 

Sport in harlingen

Sporten met...

Op Google.