facebook

Zelfvertrouwen Respect  Weerbaarheid  Zelfverdediging

Tang Soo Do voor:

Zelfverdediging

Zelfvertrouwen

Weerbaarheid

Respect

KOREAANS KARATE

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn.

Bauke Dijkstra, 4e Dan Master

Marja Dijkstra, 4e Dan Master

sporteninharlingen

sportenmet.frl

  Logo Jeugdfonds Sport

Doe mee sport is oke Jip Kye Sohn

Doe mee, sport is oké is een stimuleringsprogramma van de Gemeente Harlingen om kinderen en jongeren aan het sporten te krijgen. Via sportpas konden kinderen en jongeren zich opgeven voor een viertal gratis lessen Tang Soo Do.

Tang Soo Do is een 2000 jaar oude traditionele Koreaanse zelfverdedigingskunst. Verdediging tegen gewapende en  ongewapende aanvallers staat hierbij centraal.  Bij Tang Soo Do wordt niet alleen het lichaam maar ook de geest ontwikkeld en weerbaar gemaakt. Iedereen kan Tang Soo Do beoefenen ongeacht leeftijd, lenigheid, lichaamsbouw of kleine beperkingen.

Daarnaast is Tang Soo Do een prettige en ontspannen manier om de waan van de dag van je af te schudden en een mooie gelegenheid om de lichamelijke conditie te verbeteren. Ook voor de jeugd is het een manier om hun energie op een leerzame en sportieve manier kwijt te raken. De lessen worden gegeven door erkende instructeur van de Word Tang Soo Do Association (www.wtsda.com) en beide hoofdinstructeurs hebben de 4e Dan.

Jip Kye Sohn heeft de afgelopen drie weken al verschillende enthousiaste leerlingen mogen begroeten om mee te doen aan dit geweldig initiatief van de Gemeente Harlingen.

Jip Kye Sohn is op de woensdagavond van 18:30 tot 19:30 uur gestart met een nieuwe groep in OBS “Het Wad”, aan de Midlumerlaan. Een 7-tal leerlingen hebben zich hiervoor opgegeven. In de tweede week nam iemand ook zijn broertje mee voor kennismaking met Tang Soo Do. 

Op de donderdagavond traint Jip Kye Sohn in OBS “Het Noorderlicht” aan de Domela Nieuwenhuisstraat van 18:30 tot 19:30 uur en ook hier maken kinderen kennis met Tang Soo Do. Op maandag avond trainen volwassenen en gevorderden hier ook van 19.00-20.00 uur.

De leerlingen hebben kennis gemaakt met een paar verschillende onderdelen van Tang Soo Do, waaronder traptechnieken, stoottechnieken, zelfverdedigingtechnieken  en breken. Lijkt dit je ook leuk, kijk dan op de website www.tangsoodojks.nl, voor meer informatie of wil je ook meedoen, geef je dan op via de website. Vul bij “vechtsport ervaring” in: “doe mee sport is oke”, en je mag 4 in plaats van 2 lessen gratis meedoen.

In bijgaande foto de nieuwe leerlingen op de woensdagavond.

 

 

Foto Jip Kye Sohn

Zoeken

Lessen door erkende

Instructeurs

Master Bauke Dijkstra

Master Marja Dijkstra

Ingeschreven bij de KvK onder nummer:  01154930

 

Koreaans Karate

Tang Soo Do

Vind ons ook op:

facebook 

Sport in harlingen

Sporten met...

Op Google.