facebook

Zelfvertrouwen Respect  Weerbaarheid  Zelfverdediging

Tang Soo Do voor:

Zelfverdediging

Zelfvertrouwen

Weerbaarheid

Respect

KOREAANS KARATE

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn.

Bauke Dijkstra, 4e Dan Master

Marja Dijkstra, 4e Dan Master

altijd 2 lessen gratis

sporteninharlingen

sportenmet.frl

  Logo Jeugdfonds Sport

Op zondag 12 juni hield de Tang Soo Do bond Nederland haar eerste bondsactiviteit voor de aangesloten leerlingen in de Waddenhal. Een twintigtal gup graden konden gratis deelnemen aan een training gegeven door zes dan graad houders.

Na de openingsceremonie heette Master Bauke Dijkstra iedereen welkom op deze training. Na de warming-up van Ria Rieken werden er zes groepjes gemaakt. Deze groepjes kregen les in wapens als stokken en houten messen, loopvormen, zelfverdediging, breektechnieken en trappen op schopkussens. De leerlingen rouleerden over de verschillende onderdelen, die gegeven werden door Master Marja Dijkstra, Ria Rieken, Marijke Dijkstra, Jeroen Dijkstra, Edwin Muurling en Master Bauke Dijkstra.

Een enkel onderdeel, en voornamelijk de wapens, was voor verschillende jeugdleden nieuw. Bij het onderdeel breken werd geleerd hoe je het beste een plank kunt breken. Bij onderdelen loopvormen en schoppen tegen kussens werd nog eens extra aandacht gegeven aan het uitvoeren hiervan. Een mooie oefening om hun technieken te verfijnen.

Na anderhalf uur was de beurt aan de Zwarte Banders die onder leiding van Master Bauke Dijkstra les kregen in voornamelijk de hogere en wapens loopvormen.

De Tang Soo Do Bond Nederland kan terug kijken op een zeer geslaagde training.

Voor meer informatie over De Tang Soo Do Bond Nederland is te vinden op https://www.tangsoodobond.nl.

Foto Jip Kye Sohn

Zoeken

Lessen door erkende

Instructeurs

Master Bauke Dijkstra

Master Marja Dijkstra

Ingeschreven bij de KvK onder nummer:  01154930

 

Koreaans Karate

Tang Soo Do

Vind ons ook op:

facebook 

Sport in harlingen

Sporten met...

Op Google.