KOREAANS KARATE

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn.

Bauke Dijkstra, 4e Dan Master

Marja Dijkstra, 4e Dan Master

 

 

tang soo do bond

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Workshop Basisscholen.


Dinsdag 26 mei heeft Tang Soo Do School Jip Kye Sohn workshops gegeven aan leerlingen van de basisscholen in Harlingen. De volgende basisscholen deden hieraan mee: CBS Prins Johan Friso, O.B.S. Middelsten, O.B.S. ’t Wad, O.B.S. Het Noorderlicht, St. Michael school.


In de ochtend kwamen van deze scholen groep 5 en 6 langs voor een workshop. Hier kregen ze kort enkele basis technieken en als slot mochten ze nog een plankje breken. Tussen door was er twee keer een pauze waarin de kinderen limonade en ook nog fruit kregen. Om 5 minuten over half 12 was er een gezamenlijke afsluiting waarbij de vereniging die hadden meegewerkt nog even in het zonnetje werden gezet.


Jip Kye Sohn kreeg als laatste het woord om gezamenlijk af te sluiten met een traptechniek. Hierna gingen de kinderen naar huis.


In de middag kwamen de groepen 3 en 4 langs voor een korte workshop. Ook hier was het weer prima geregeld. Tijdens de gezamenlijke afsluiting kreeg ook weer Jip Kye Sohn het laatste woord om gezamenlijk weer een traptechnieken te maken. De hoofdinstructeur maakte meteen van de gelegenheid gebruik om de organisatie te bedanken dat Jip Kye Sohn de verdedigingskunst Tang Soo Do mocht promoten.


Van deze dag zijn ook foto’s gemaakt die terug te vinden zijn op onze facebook pagina:

Workshop Tang Soo Do op Sportdag basisscholen - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Foto Jip Kye Sohn

Zoeken

Jip Kye Sohn

Koreaans Karate

Tang Soo Do

Vind ons ook op:

facebook 

Sport in harlingen

Sporten met...

Op Google.