Zelfvertrouwen

Jeroen Dijkstra breek

 

 

Respect

Breek Marijke Dijkstra

Weerbaarheid

weerbaarheid

Zelfverdediging

zelfverdediging

Contactpagina van  Jip Kye Sohn.    

Contact.

Het kan altijd zijn dat je een vraag hebt over Tang Soo Do, of over iets anders. Het is ook mogelijk dat je iets wilt mededelen. Op onze contactpagina is dit mogelijk. Een mail sturen aan info(@) tangsoodojks.nl is ook mogelijk. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren. Voor leden die zich voor een training willen afmelden kunnen dit ook via het inlogportaal doen van deze site.


Opgeven voor een gratis les.

Je hebt onze site gevonden via internet of via facebook en je wilt graag zelf of je kind opgeven voor een proefles. Dit is altijd mogelijk via onze pagina “ik geef mij op”. Je kunt altijd 2 gratis lessen meedoen om te zien of Tang Soo Do is voor je is. Deze 2 lessen zij wel aaneen gesloten. Ook kun je maar 1 keer opgeven voor deze 2 gratis lessen. Mocht het zijn dat jij of je kind na 2 lessen het nog niet helemaal weet, is het in overleg altijd mogelijk om nog één keer mee te doen. Daarna moet je een beslissing nemen.
Wil je meer weten over wat Tang Soo Do doet voor jezelf en/of voor je kind? Kijk eens op onze zusterpagina sporten met... of sporten in Harlingen. Op onze site sporten in Harlingen kun je ook het verschil lezen tussen rots en water en onze verdedigingskunst.


Nog even kort onze pluspunten:

- Les van ervaren instructeurs
- Korting voor meerdere gezinsleden

Langs komen om te kijken mag natuurlijk altijd, maar wij weten uit ervaring dat mee doen vele malen leuker is.

Privacy verklaring Tang Soo Do School Jip Kye Sohn.


Tang Soo Do School Jip Kye Sohn is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.tangsoodojks.nl
A.S. Talmastraat 64, Harlingen 0517 415643

Trainingslocatie: Domela Nieuwenhuisstraat81  te Harlingen.

KvK nummer: 01154930

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Bij het opnemen van contact via ons contactformulier op onze website
- Voor en achternaam
- Email adres

Voor het op geven van proeflessen:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- leeftijd
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

 

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn heeft uw gegevens nodig om contact met u op te nemen als u daarom verzoek en/of schriftelijk(per e-mail) te kunnen benaderen,

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van personen jonger dan 16 jaar, verstrekt door de ouders/voogd.

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling (contributie)
- Verzenden van onze nieuwsbrief.
- Studenten de mogelijkheid om via een account producten te bestellen, en online vragen te maken

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Tang Soo Do School Jip Kye Sohn worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tang Soo Do School Jip Kye Sohn gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (ip-adres) overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers. Lees het pricacy beleid van Google voor meer informatie, U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan.

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn heeft Google geen toestemming gegeven om via Tang Soo Do School Jip Kye Sohn verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

U heeft het recht om u persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om u eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Tang Soo Do School Jip Kye Sohn en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek .

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sport in Harlingen
sporteninharlingen

 

 

 

 

Wordt nu lid.

Inschrijven

 

Volg ons op facebook

facebook 6338508 640