Zelfvertrouwen

Jeroen Dijkstra breek

 

 

Respect

Breek Marijke Dijkstra

Weerbaarheid

weerbaarheid

Zelfverdediging

zelfverdediging

Financiële bijdrage voor sporten voor uw kind(eren).

Om uw kind mee te laten doen met sporten moet u contributie e.d. betalen. Heeft u een laag inkomen en is het financieel niet mogelijk om dit te betalen? Voor een bijdrage voor de contributie kunt u terecht bij het Jeugdfonds Sport Friesland. Het Jeugdfonds Sport Friesland werkt uitsluitend met intermediairs.

Een intermediair is een tussenpersoon. Deze is betrokken bij de opvoeding en verzorging van uw kind. Dit kan de leerkracht van de basis en middelbare school, een sportbuurtcoach, huisarts of een maatschappelijk werker zijn. Deze tussenpersonen kunnen online een aanvraag doen voor uw kind(eren).

Het is ook mogelijk om zelf online een aanvraag te doen via het kindpakket. Een tussenpersoon zal hierna contact met u opnemen.

Wie komt in aanmerking?

U komt hiervoor in aanmerking als u in de Gemeente Harlingen woont. Uw kind(eren) moeten tussen de 4 en 18 jaar zijn. Het inkomen is bepalend of u in aanmerking komt voor een bijdrage. Op de website van de Gemeente Harlingen kunt u hier meer over te weten komen, of vraag een intermediair. 

Extra bijdrage vragen.

Het kan voorkomen dat wij als Tang Soo Do School extra activiteiten organiseren waarvoor een bijdrage gevraagd wordt. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor clubwedstrijden of extra trainingen of een examen. Wij proberen altijd om deze bedragen zo laag mogelijk te houden, maar het kan zijn dat u hiervoor financieel geen ruimte heeft. Dan is het mogelijk om deze kosten vergoed te krijgen via Kindpakket  kijk op de website voor meer informatie en contact gegevens.

Het kan zijn dat stichting leergeld hiervoor een bewijs wil hebben, dit kan zijn van een uitnodiging, maar mochten zij een factuur willen hebben, dan kunnen wij deze ook voor u verzorgen.

Gratis proefles(sen) gehad en dan.

Uw kind(eren) hebben bij ons twee en bij actie, zoals met “Doe mee, sport is oké” vier proeflessen gehad en willen graag hiermee verder. Mocht het zo zijn dat uw kind(eren) na een eerst proefles verder wil met Tang Soo Do kijk of u in aanmerking komt voor een bijdrage en neem al contact op met een intermediair.

Deze intermediair kan al voor u een aanvraag indienen. Mocht deze aanvraag goedgekeurd worden, dan krijgen wij hiervan een opdracht voor het sturen van een factuur. Uw kind(eren) kunnen dan zonder een stop doorgaan bij ons met sporten. Mocht het zijn dat uw geen bijdrage ontvangt, dan krijgt u van ons de factuur van de contributie.

Verder vragen?

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met het Gebiedsteam Harlingen. Het gebiedsteam zit in MFC "Het vierkant"  en is te bezoeken op maandag van 14:00 tot 16:00 uur en op donderdag van 10:00 tot  12:00 uur, of telefonisch via de receptie van de Gemeente Harlingen.

Zelf een aanvraag doen, waarbij een intermediair contact met u opneemt kunt doen bij het kindpakket . Hier kunt al gegevens invoeren waarmee de intermediair meteen aan de slag kan.

 

Sport in Harlingen
sporteninharlingen

 

 

 

 

Wordt nu lid.

Inschrijven

 

Volg ons op facebook

facebook 6338508 640