Zelfvertrouwen

Jeroen Dijkstra breek

 

 

Respect

Breek Marijke Dijkstra

Weerbaarheid

weerbaarheid

Zelfverdediging

zelfverdediging

Digitaal pagina van Jip Kye Sohn.

Hier kun je mooie foto’s vinden van Tang Soo Do School Jip Kye Sohn.  Wij hebben ook een facebook pagina en hierop staan ook hele mooie foto’s van evenementen.  Foto die op deze website staan zijn ongeveer tot 2013. Hier staan o.a. verschillende foto’s van examens, zowel beginners als van een 3e Dan examen. Foto van clinic van de beide hoofdinstructeurs en clinic van de zwarte banders.

Vanaf 2013 hebben wij ook verschillende foto op onze facebook pagina gezet. 

Je hebt hiervoor wel een account van facebook nodig. Vind je deze facebook pagina mooi, “like’ ons dan. OF wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe foto’s e.d.,  volg ons dan. Vinden wij ook leuk!

We hebben ook een paar video op dit menu staan.  Sommigen zijn al wat ouder, maar de technieken e.d. zijn nog steeds hetzelfde. Hier staat ook een hele mooie video op van Jeroen met zijn vader, die samen een zwaardloopvorm doen. Deze zwaardloopvorm heeft Jeroen zelf bedacht als examenopdracht voor zijn 2e Dan. (uiteraard met een beetje hulp van zijn vader(instructeur).

Hier kun je ook zien hoe het sparren bij Tang Soo Do in zijn werk gaat, een mooie breektest van het  3e Dan examen van  Marijke Dijkstra.  

Een hele mooie demonstratie is hier ook te zien, die de Zwarte Banders van Jip Kye Sohn hebben gegeven tijdens het Nederlandse Kampioenschappen in Franeker in 2010, waarbij Grootmeester J.C. Shin nog aanwezig was. 

Sport in Harlingen
sporteninharlingen

 

 

 

 

Wordt nu lid.

Inschrijven

 

Volg ons op facebook

facebook 6338508 640