facebook

Zelfvertrouwen Respect  Weerbaarheid  Zelfverdediging

Tang Soo Do voor:

Zelfverdediging

Zelfvertrouwen

Weerbaarheid

Respect

KOREAANS KARATE

Tang Soo Do School Jip Kye Sohn.

Bauke Dijkstra, 4e Dan Master

Marja Dijkstra, 4e Dan Master

Digitaal pagina van Jip Kye Sohn.

Hier kun je mooie foto’s vinden van Tang Soo Do School Jip Kye Sohn.  Wij hebben ook een facebook pagina en hierop staan ook hele mooie foto’s van evenementen.  Foto die op deze website staan zijn ongeveer tot 2013. Hier staan o.a. verschillende foto’s van examens, zowel beginners als van een 3e Dan examen. Foto van clinic van de beide hoofdinstructeurs en clinic van de zwarte banders.

Vanaf 2013 hebben wij ook verschillende foto op onze facebook pagina gezet. 

Je hebt hiervoor wel een account van facebook nodig. Vind je deze facebook pagina mooi, “like’ ons dan. OF wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe foto’s e.d.,  volg ons dan. Vinden wij ook leuk!

We hebben ook een paar video op dit menu staan.  Sommigen zijn al wat ouder, maar de technieken e.d. zijn nog steeds hetzelfde. Hier staat ook een hele mooie video op van Jeroen met zijn vader, die samen een zwaardloopvorm doen. Deze zwaardloopvorm heeft Jeroen zelf bedacht als examenopdracht voor zijn 2e Dan. (uiteraard met een beetje hulp van zijn vader(instructeur).

Hier kun je ook zien hoe het sparren bij Tang Soo Do in zijn werk gaat, een mooie breektest van het  3e Dan examen van  Marijke Dijkstra.  

Een hele mooie demonstratie is hier ook te zien, die de Zwarte Banders van Jip Kye Sohn hebben gegeven tijdens het Nederlandse Kampioenschappen in Franeker in 2010, waarbij Grootmeester J.C. Shin nog aanwezig was. 

Digitale pagina van Jip Kye Sohn. - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Foto Jip Kye Sohn

Zoeken

Lessen door erkende

Instructeurs

Master Bauke Dijkstra

Master Marja Dijkstra

Ingeschreven bij de KvK onder nummer:  01154930

 

Koreaans Karate

Tang Soo Do

Vind ons ook op:

facebook 

Sport in harlingen

Sporten met...

Op Google.